Kyllingfilet med honning og Waldorfsalat!

Er ikke bare til kalkun det er godt med Waldorfsalat, mange bruker det til reinsdyrstek og andre viltretter,

og idag hadde jeg  det til Fylt kyllingfilet, surret med TulipBacon og overøst med Honning!
Først må man gjøre klar kyllingen for den trenger ca 18-20 minutter i ovnen, 190 grader!

Snitt opp kyllingfilet og fyll i revet mozzarella og krydre med litt timian og litt honning. Surr rundt 3 skiver med TulipBacon, surr litt stramt. Legg kyllingene i en ildfast form og ha på et godt lag med honning, stek i 10 minutter og ta på en runde til med honning. La kyllingenDel i småbiter, Epler, druer, stangselleri, ananas og finhakk valnøtter.
Velbekomme! , litt sukker eventuelt litt av kraften fra ananasbitene.

Del i småbiter, Epler, druer, stangselleri, ananas og finhakk valnøtter.

Serveres med litt honning fra formen.
Velbekomme!

 

 

 

.

One thought on “Kyllingfilet med honning og Waldorfsalat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *