Perfekt Entrecôte!

Like viktig som steketid er hviletid når det kommer til  å få til en perfekt biff!
Idag stekte jeg en entrecôte,

ble helt perfekt!

Første punkt,

la den ligge ute på benken å bli romtemperert!

Når du skal stek, er det mere enn to, stek i flere omganger, Blir stekepannen for full, blir  den kaldere og biffene blir liggende å koke istedenfor å bli stekt!
Varm opp stekepannen, helst jernpanne, ha oppi litt olje, krydre biffen på forhånd, stek den på stek varme i 30 sekunder på begge sider, senk varmen og ha oppi litt smør, og stek i 2 minutter til, øs litt smør på siden som er opp! Ta biffen ut av pannen og legg til hvile. Den skal hvile minst like lenge som den er stekt!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *