Omelett til kvelds, med Tørrsaltet TulipBacon!

Så utrolig godt på smak dette nye TulipBaconet, tørrsaltet som gjør at det ikke krymper når du steker det, og all den gode smaken det gir.

Til kvelds er dette digg, helt sikkert til alle måltider i døgnet egentlig.

Jeg bruker:

3 egg, litt sopp, rødløk, vårløk, ost og selvsagt smør til å steke omeletten i.

Stek bacon, løk og sopp litt først, i smør. Når det er stekt har du oppi vårløk ringer og når de er blanke heller du oppi eggemassen av 3 egg, lett pisket og tilsatt litt pepper, bland godt og strø på ost. Samle alt i en halvmåne i panne. Og liker du som meg at toppen er litt gylden, setter du panna inn i ovnen med grillelementene på, i 30-40 sekunder,

også har du et herlig måltid.

Går selvsagt fint å ha ristet brød og salat til dette.

Egil

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *