Stekt torsk med røstipoteter og bacon!

En rask og god Torskemiddag!

Stekt Torskefilet med røstipoteter med TulipBacon, hvitløk og parmesan og råstekte grønsaker.

Skrell poteter og riv de på et rivjern, klem bort væske, bland i litt finkutta løk, hvitløk og revet parmesan, del TulipBacon i mindre biter og bland inn. Krydre med litt salt og grovkvernet pepper. Form til runde plater og stek de i olje og smør til de er sprø.
Krydre torsken med salt og pepper, stekes i ikke på stekt varme, senk varmen og ha oppi litt smør, stek til fisken er gjennomstekt.
Stek litt ekstra TulipBacon terninger , etter hvert har du oppi delt sopp og litt løkbiter, bland godt, så tar du oppi delte sukkererter og blander inn, rett før serveringen har du oppi revet gulrot og krydrer med litt pepper!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *