Nytrekt Skrei med rotmos og stekt løk og Bacon!

Som nevnt tidligere blir det litt Skrei retter nå i vinter, og her kommer en til!

Kokt Skrei med rotmos og stekt løk og TulipBacon!

Vask og skyll skrei koteletter godt, trekk de i lettsaltet vann med et laurbærblad og 8-10 pepperkorn i ca 10 minutter!
Tiden avhenger av tykkelsen på fisken, så følg med.

I rotmosen bruker jeg lik mengde med kålrot, gulrot og poteter, så har man alt samlet!
Del i biter og kok møre, hell av vannet og ha oppi smør og litt fløte, og så kjør glatt med stavmikser, smak til med salt og pepper når du har fin konsistens. Liker du rotmosen grovere bruker du en moser og blander den godt, husk smør og fløte deg også!

Stek TulipBacon i litt olje, etter 2-3 minutter gar du oppi lill løk og en klatt smør, senk varmen og la det småsurre i 5-7 minutter,!

Ta ut det store beinet fisken før serveringen!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *