Tips til Morsdags eller Valentines middag!

Det er sikkert noen som er usikre og ikke vet eller kommer på noe å servere til middag de neste to dagene, altså til Morsdag og Valentines, søndag og mandag!

Hva er vel bedre enn kjærlighetsfisken nummer en!

Hei på Skrei!

Her blir det oppskrift på Ovnsbakt Skreiloins med TulipBaconFlette,  søtpotetmos, stekte asparges, cherrytomater, Sandefjordsmør og litt granateplekjerner!
Gode smakskombinasjoner!

Krydre Skreien med pepper og litt timian, legg på E skiver TulipBacon på langs, også flett inn delte skiver på tvers! Baconfettet trekker inn i fisken under steking, så dette blir nydelig. Stek på 200 grader i ca 16-17 minutter!

Kok opp litt fløte, og la det småkoke i 5 minutter, ta bort fra varmen og pisk inn smørklatter, til slutt smaker du til med salt, pepper, sitronsaft og finhakket persille! Må ikke koke etter at smør er  tilsatt, da sprekker den.

Skrell en søtpotet og del i biter, kokes møre sammen med 1 cm fersk ingefær i biter og litt hvitløk.
Hell av vannet, og ha oppi en klatt smør, kjør glatt med stavmikser, smak til med salt og pepper!

Skrell asparges, stek de i litt olje og smør, ha oppi cherrytomater og krydre med salt og pepper!

Granateplekjerner, skjær av toppen på  eple, skjær så en båt og brekk den ut, plukk løs kjernene!

Husk at disse er sterkt fargestoff så bruk gjerne et forklede når du holder på.

Dagens Tips!

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *